猎学网首页 | 考试 | 问吧 | 专题 | 手机端 | 院校直通车 | 专业大全

2018高考

你现在的位置:首页 >高考 > 历年真题 > 英语 > 正文

2017年江苏高考英语试题及答案

2017-06-27 12:06:06 点击:0 评论:0

2017年普通高等学校招生全国统一考试(江苏卷)

英 语

注意事项:

1. 答题前,先将自己的姓名、准考证号填写在试题卷和答题卡上,并将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。用2B铅笔将答题卡上试卷类型A后的方框涂黑。

2. 选择题的作答:每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。

3. 非选择题的作答:用签字笔直接答在答题卡上对应的答题区域内。写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。

4. 考试结束后,请将本试题卷和答题卡一并上交。

第Ⅰ卷

第一部分 听力(共两节,满分 20 分)

做题时,现将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。

第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分)

听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时学#科*网间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.What does the woman think of the movie?

A.It's amusing B. It's exciting C. It's disappointing

2.How will Susan spend most of her time in France?

A.Traveling around.

B.Studying at a school.

C.Looking stter her aunt.

3.What are the speakers talking zbout?

A.Going out.

B.Ordering drinks.

C.Preparing for a party.

4.Where are the speakers?

A.In a classroom. B.In a library. C.In a bookstore.

5.What is the man going to do?

A.Go on Inte B.Make a phone call. C.Take a train trip.

第二节(共15小题;每小题1分,满分15分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6、7题。

6.What is the woman looking for?

A.An information office. B.A police station C.A shoe repair shop.

7.What is the Town Guide according to the man?

A.A brochure. B.A newspaper. C.A map.

听第7段材料,回答第8、9题。

8.What does the man say about the restaurant?

A. It's the biggest one around.

B. It offers many tasty dishes.

C. It's famouns for its seafood.

9.What will the woman probably order?

A.Fried fish B.Roast chicken. C.Beef steak.

听第8段材料,回答第10至12题。

10.Where will Mr. White be at 11 o'clock?

A.At the office B.At the airport. C.At the restaurant.

11.Where will Mr.White probably do at one in the afternoon?

A.Recelive a guest. B.Have a meeting. C.Read a report.

12.Where will Miss Wilson see Mr.White?

A.At lunch time.

B.Late in the afternoon.

C.The next morning.

听第9段材料,回答第13至16题。

13.Why is Bili going to Germany?

A.To work on aproject.

B.To study German.

C.To start a newpany.

14.What did the woman dislike about Germany?

A. The weather. B.The food. C.The schools.

15.What does Bill hope to do about his family?

A.Bring them to Germany.

B.Leave them in England.

C.Visit them in a few months.

16.What is the probable relationship between the speakers?

A.Fellow-travelers. B.Colleagues. C.Classmates.

听第10段材料,回答第17至20题。

17.When did it rain last time in Juarez?

A.Three days ago. B.A month ago. C.A year ago.

18.What season is it now in juarez?

A.Spring. B.Summer C.Autumn.

19.What are the elderly advised to do?

A.Take a walk in afternoon.

B.Keep their homes cool.

C.Drink plenty of water.

20.What is the speaker doing?

A.Hosting a radio program.

B.Conducting a seminar.

C.Forecasting the weather.

责任编辑:
img
上一篇:2017年全国各地高考英语试卷及解析
下一篇:没有了
  1. 各类大学排名
  2. 各省大学排名
  3. 专业大学排名
名次 类型 学校名称 所在省市
8 综合 厦门大学 厦门
37 工科 福州大学 福州
50 综合 集美大学 厦门
16 医药 福建医科大学 福州
16 师范 福建师范大学 福州
按类型查询

财经 工科 军事 林业 民族 农业 师范 体育 医药 艺术 语言 政法 综合

名次 所在省市 学校名称 类型
1 厦门 厦门大学 综合
2 福州 福州大学 工科
3 福州 福建警察学院 政法
4 厦门 集美大学 综合
5 福州 福建医科大学 医药
按省份查询

北京市 上海市 四川省 湖北省 广东省 吉林省 天津市 陕西省 云南省 山东省 辽宁省 更多>>

名次 专业名称 专业层次 院校
1 土木工程 本科 同济大学
1 建筑学 本科 清华大学
1 心理学 本科 北京大学
1 软件工程 本科 北京理工大学
1 临床医学 本科 上海交通大学
按专业查询

哲学 经济学 法学 教育学 文学 历史学 理学 工学 农学 医学 管理学 艺术学

猎学网2018高职招考免费专家咨询

电话:400-6869-113 在线咨询

名额有限,仅限提交资料的前1000名学生享受该服务

线

  • 客服
  • QQ咨询
  • 求学登记
  • 活动
  • 返回顶部
    1. 返回顶部